Nieuwe eigenaren Camping DenTiel, Merselo, Gemeente Venray.

Ger en Yvonne aan het woord….

Wij hebben in 2006 de boerderij aangekocht in Merselo op Den Tiel 4

Het idee was er en is ook gerealiseerd, om er een kleine camping te beginnen voor de fietser wandelaar en rustzoeker.

Na 2 jaar voorbereiden en alle procedures doorlopen te hebben zijn we gestart in 2008.

Na 15 jaar hebben we besloten om de camping met boerderij te verkopen.

Wij zien in Marc en Michelle trotste nieuwe eigenaren die de basis van onze camping gaan voortzetten en verder gaan verfraaien.

Wij, Yvonne en Ger willen graag alle gasten bedanken voor de afgelopen 15 jaar en blijf vooral Camping DenTiel bezoeken.

Michelle en Marc geniet ervan zoals wij dat ook gedaan hebben.

Yvonne en Ger

Marc en Michelle aan het woord….

Het is een droom van veel mensen om een camping over te nemen en deze droom werd voor ons werkelijkheid! 5 oktober 2023 zijn wij de trotse nieuwe eigenaren geworden van Camping DenTiel in Merselo. Wij, Michelle en Marc, kwamen de camping van Ger en Yvonne ruim een jaar geleden tegen op een makelaarssite. Hij voldeed volledig aan onze wensen, kleinschalig, gemoedelijk en prachtig gelegen.  

Wij komen uit een drukke omgeving in het westen van Nederland en toen wij de camping op kwamen waren we eigenlijk direct al verliefd op deze plek. Wat een rust en ruimte en wat een mooie kansen liggen hier om onze dromen werkelijkheid te maken. De weg naar de verkoop toe was een ware achtbaan maar nu eindelijk is de overdracht een feit. We hebben veel respect voor het werk wat Ger en Yvonne, naast hun baan, voor hun camping hebben gedaan. Wij nemen met heel veel plezier het stokje van hun over. Wij gaan 24/7 aan de slag en willen onze gasten laten genieten van deze heerlijk plek.

Wij zien u daarom graag in het nieuwe kampeerseizoen 2024.

« Naar het overzicht

Aangesloten bij:

NKC Vekabo ANWB


Neem contact op