Bezienswaardigheden

Het landschap en de cultuur van Noord-Limburg is ontzettend veelzijdig. De omgeving van Merselo is ideaal voor het maken van een fietstocht of wandeltocht. U passeert de mooiste plekjes die Noord-Limburg u te bieden heeft. Vanuit de camping kunt u direct starten met uw fiets-en wandeltocht door het prachtige gebied van de Maasduinen. Een verrassend natuurgebied met bossen, heidevelden, zandverstuivingen, vennen en meren.

De camping ligt centraal voor diverse bezienswaardigheden.

Enkele tips om er op uit te trekken

Pieterpad haal en breng service

Door het land Het Pieterpad is een beroemde langeafstandswandelroute in Nederland, die zijn naam ontleent aan de oprichter... Lees meer »

Dierenpark Zie-ZOO

Dierenpark ZiE-ZOO in Volkel is een unieke dierentuin met ruim 500 dieren in meer dan 140 bijzondere soorten! Lees meer »

Wandelen door het ODA park

Een wandeling door het Odapark in Venray is als een reis door de tijd en de creatieve verbeelding. Lees meer »

Venray

Venray is een sfeervolle stad gelegen in de provincie Limburg, Nederland. Deze historische stad combineert een rijke gesch... Lees meer »

Nationaal Park De Groote Peel

Nationaal Park De Groote Peel ligt op de grens van Limburg en Noord-Brabant, in de driehoek Meijel – Asten – Nederweert. De Lees meer »

Oorlogsmuseum Overloon

In het museum beleeft u de bezetting en de vervolging, het verzet, D-Day en de Slag bij Overloon, Wat gebeurde er bij deze... Lees meer »

ZooParc Overloon

Zooparc Overloon is een opmerkelijk dierenpark gelegen in het prachtige Nederlandse landschap, in de gemeente Venray. Lees meer »

Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen is een betoverend stukje erfgoed gelegen in het schilderachtige dorp Arcen in de provincie Limburg, Ne... Lees meer »

Aangesloten bij:

NKC Vekabo ANWB


Neem contact op