Bezienswaardigheden

Het landschap en de cultuur van Noord-Limburg is ontzettend veelzijdig. De omgeving van Merselo is ideaal voor het maken van een fietstocht of wandeltocht. U passeert de mooiste plekjes die Noord-Limburg u te bieden heeft. Vanuit de camping kunt u direct starten met uw fiets-en wandeltocht door het prachtige gebied van de Maasduinen. Een verrassend natuurgebied met bossen, heidevelden, zandverstuivingen, vennen en meren.

De camping ligt centraal voor diverse bezienswaardigheden.

Enkele tips om er op uit te trekken

Nationaal Park De Groote Peel

Nationaal Park De Groote Peel ligt op de grens van Limburg en Noord-Brabant, in de driehoek Meijel – Asten – Nederweert. De Lees meer »

Oorlogsmuseum Overloon

In het museum beleeft u de bezetting en de vervolging, het verzet, D-Day en de Slag bij Overloon, Wat gebeurde er bij deze... Lees meer »

ZooParc Overloon

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta's, tijgers, apen en nog veel meer... Lees meer »

Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen, het mooiste decor van Limburg… In het pittoreske dorpje Arcen, gelegen in de prachtige Maasduinen van... Lees meer »

Hertog Jan Brouwerij

Bezoek de brouwerij Rondleiding. Van authentieke koperen brouwketels tot een sfeervolle kelder met flessen Grand Prestige... Lees meer »

Graanbranderij de IJsvogel

Graanbranderij de IJsvogel is een ambachtelijke distilleerderij, die zelf haar alcohol stookt uit bier en wijn. Lees meer »

Venray

Een levendige binnenstad. Veel winkels om lekker te shoppen. Een prima horeca-aanbod. Gezellige pleinen. Lees meer »

Landgoed Geijsteren

Door en rondom het karakteristieke dorp Geijsteren en het landgoed zijn er tal van wandel- en fietsroutes te vinden, waaro... Lees meer »

Aangesloten bij:

NKC Vekabo ANWB Gastrvrij Limburg



Neem contact op