Pieterpad haal en breng service

Door het land

Het Pieterpad is een beroemde langeafstandswandelroute in Nederland, die zijn naam ontleent aan de oprichters, Pieterburen in het noorden en de Sint-Pietersberg bij Maastricht in het zuiden. Het pad is een van de oudste en meest geliefde wandelroutes van het land, en het is een geweldige manier om Nederland te verkennen te voet.

Lengte

De totale lengte van het Pieterpad is ongeveer 498 kilometer, verdeeld in 26 etappes. Elke etappe loopt door prachtige landschappen, pittoreske dorpjes en historische steden, waardoor wandelaars kunnen genieten van de diversiteit van de Nederlandse natuur en cultuur. De route doorkruist het vlakke en groene noorden, de glooiende heuvels in het midden van het land en eindigt in het heuvelachtige zuiden, waar het landschap een wat meer heuvelachtig karakter krijgt.

Natuur

Tijdens het wandelen van het Pieterpad passeer je verschillende natuurreservaten, nationale parken en natuurgebieden. Onderweg kom je langs uitgestrekte heidevelden, schilderachtige bossen, rivierdalen en weidse uitzichten. Het is een onvergetelijke ervaring om de veranderende landschappen te zien terwijl je de afstand aflegt.

Cultuur

Naast de natuurpracht biedt het Pieterpad ook talloze culturele bezienswaardigheden. Onderweg kun je historische gebouwen, kastelen, oude kerken en gezellige dorpjes ontdekken. Het pad voert je door steden als Groningen, Zwolle, Vorden en Valkenburg, waar je kunt genieten van lokale gerechten, tradities en gastvrijheid.

Eigen tempo

Het Pieterpad is geschikt voor zowel ervaren langeafstandswandelaars als mensen die graag een ontspannen wandelvakantie willen. Je kunt de route op verschillende manieren verkennen, afhankelijk van je eigen voorkeuren en wandeltempo. Sommigen kiezen ervoor om het pad in één keer te voltooien, terwijl anderen het opsplitsen in meerdere delen, verspreid over verschillende vakanties of weekends.

Service en slapen

Wij hebben speciaal voor de mensen die het Pieterpad in etappes lopen een haal en breng service op de camping. Tegen kleine vergoeding brengen we u naar het startpunt en halen wij u weer bij het eindpunt op. Slapen kan dan met 2 personen in de voor u gereedstaand ingerichte caravan of pyramide tent. Uiteraard bent u ook welkom met uw eigen kampeerobject.

Voorbereiden

Het is belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan, ervoor te zorgen dat je de juiste uitrusting en kaarten hebt en rekening te houden met het weer en seizoen. Veel delen van het Pieterpad zijn goed gemarkeerd, maar het kan nooit kwaad om een wandel-GPS of kaart bij je te hebben voor het geval je de weg kwijtraakt.

Ontmoeten en ontdekken

Of je nu een fervent wandelaar bent of gewoon wilt genieten van de schoonheid van Nederland te voet, het Pieterpad biedt een onvergetelijke ervaring die je dichter bij de natuur en de geschiedenis van het land brengt. Het is een unieke gelegenheid om te genieten van de rust en sereniteit van het landschap en tegelijkertijd nieuwe plekken en mensen te ontdekken.

Etappes

Er zijn bij onze camping 3 etappes in de buurt waar wij u graag aan het begin afzetten en aan het eind weer komen ophalen.

Gennep - Vierlingsbeek

18km

Vierlingsbeek - Swolgen

24km

Swolgen - Venlo

21km

Wij kunnen eventueel voor een lunchpakket zorgen en tevens bestaat er de mogelijkheid om met de pot mee te eten.

Kosten:

Halen/brengen        € 10,-

Lunchpakket            € 7,50 in overleg samengesteld

Avondmaaltijd         € 10,- incl. nagerecht en non-alcoholisch drankje

 

Neem contact op met ons voor verdere informatie; info@campingdentiel.nl of 06-54768452

Afbeelding van https://nl.freepik.com/

 

« Naar het overzicht

Aangesloten bij:

NKC Vekabo ANWB


Neem contact op