Graanbranderij de IJsvogelnte Arcen

Graanbranderij De IJsvogel is een vooraanstaande en gerenommeerde distilleerderij, gelegen in een idyllische omgeving in Nederland, Arcen. De distilleerderij heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd vanwege haar ambachtelijke vakmanschap en toewijding aan het distilleren van hoogwaardige sterke dranken. De IJsvogel is gevestigd in een gerestaureerde werkende watermolen gelegen in het natuurgebied Barbara’s Weerd; De Wijmarsche Watermolen.

De IJsvogel staat bekend om haar uitstekende assortiment sterke dranken, waaronder jenevers, likeuren en andere gedistilleerde producten. Elk product wordt met zorg en precisie vervaardigd, waarbij alleen de beste ingrediënten worden gebruikt.

Voor degenen die meer willen weten over het ambacht van het distilleren, biedt De IJsvogel rondleidingen aan waarbij gasten het productieproces van dichtbij kunnen bekijken. Na de rondleiding, €7,50, kunnen bezoekers genieten van proeverijen om de rijke smaken van de sterke dranken te ontdekken.

Maar opgelet, met de auto heen en een glasje op terug is natuurlijk niet de beste manier, de BOB moet maar even aan de cola.

Bekijk de openingstijden op de site

Schans 20A
5944 AG Arcen

Bezoek de website

« Naar het overzicht

Aangesloten bij:

NKC Vekabo ANWB


Neem contact op