Reviews

Schrijf een bericht

2 augustus 2016
"We hebben 'n fijne tijd bij jullie op de camping doorgebracht. Gezellige sfeer en gemoedelijke mensen. We hebben met de fiets4daagse in Venray meegedaan; wat 'n mooie omgeving. We komen zeker nog eens terug! Jullie gastvrijheid en positieve inslag is top!"
Periode: 30/7-31/7 2016
"Eén nachtje op dit heerlijke plekje gestaan voor het uittesten van onze nieuwe tent.Helemaal een camping naar ons hart. Rustig, landelijk, ruime plek, veel privacy, keurig sanitair en zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren.

Genoten en zeker voor herhaling vatbaar!! .”
Periode: 26-07-2016 t/m 30-07-2016
"We hebben lekker een paar dagen kunnen bijtanken en kunnen genieten van jullie rustige camping waar we super ontvangen zijn door Yvonne en later op de avond door Ger. Een camping waar het niet volhing met allerlei regeltjes en waar je alles had wat er nodig was. Geen strakke aankomst en vertrektijden, heerlijke douches en ruime plaatsen. En waar volop de tijd genomen werd voor een persoonlijk praatje. Waar vind je nog dat je uitgezwaaid wordt. Yvonne en Ger we zullen jullie missen, maar gaan zeker terugkomen. Zelfs Mitch en Bijou, onze staffords hebben zich keurig gedragen en kunnen laten zien waarom wij zo weg zijn van het ras.”
Periode: 25-7-2016 t/m 30-7-2016
"Heerlijk een paar dagen uitgerust. We wilden graag onze tent naast de geiten opzetten. Omdat daar geen stroompunt was werd er zonder probleem een haspel naar een stopcontact uitgerold. De sfeer was gemoedelijk en gezellig onder elkaar. Verder sluiten wij ons aan bij eerder geschreven commentaren. Dikke pluim!!!”
Periode 25 juli t/m 29 juli 2016
"Beste Yvonne en Ger,Bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben heerlijke dagen gehad op jullie camping. Genoten van de omgeving en heerlijke wandelingen gemaakt met onze 3 Belgische herders; Mucha, Gigi & Taz. Complimenten voor jullie mooie camping; alles past perfect bij elkaar.
Bedankt”
Periode: 25 juli 2016
"Hallo Ger en Yvonne,

We hebben weer genoten van jullie camping, net zoals verleden jaar, lekker rustig en niks moet gedaan, we hebben mensen uit Nieuw-Vennep ontmoet, het klikte met hond Floortje meteen. Dus over een paar jaar komen we vast een keer terug, jullie waren toppie,”
Periode: 21 juli - 2 augustus
"Niet ver van huis maar toch in een andere wereld, waar rust heerst en de vriendelijkeid/gastvrijheid van Yvonne en Gert. Genoten van de buren (de Drentse heideschapen) op het andere veld, waar we ook het schapendrijven konden zien. Goed en schoon sanitair.”
Periode: zondag 17 juli tot 20 juli 2016
"Een camping om aan te bevelen met een goed beheerders echtpaar; heel vriendelijk en behulpzaam. Goed onderhouden terrein, rustig en ruime plaatsen. Goede voorzieningen. We zijn toch zeker van plan terug te komen.”
Zaterdag 16 tot zondag 17 juli 2016
"Ter afsluiting van een heerlijke warme zomervakantie in Spanje en Frankrijk hebben we op camping Den Tiel gestaan op een fijne camperplek. De rust en de gastvrijheid hebben ons goed gedaan. Effe "thuis" geweest zogezegd!

Ook hoorden we hoe jullie je hoofd boven water wisten te houden toen alles blank stond. Met de humor en wilskracht, die in jullie is, kwam alles weer goed. Chapeau!

Wij vinden jullie een gouden stel op een gouden camping. In september komen we terug om een mooi camperjaar af te sluiten.

En dit houden we jaren vol als jullie dat ook doen.”
4 juni t/m 12 juni
"We werden zeer gastvrij ontvangen en dit is voor het eerst dat de website van een camping ook de realiteit is. Via de website kregen wel al een heel goed gevoel bij de camping, maar dat de camping exact zo is zoals het op het internet wordt weergegeven is echt geweldig. Heerlijk rustig, mooie plaatsen en de sanitaire ruimte is fantastisch. De sfeer is helemaal top. We hebben echt super genoten van de omgeving en de camping. We zijn weer helemaal mens geworden.

Yvonne en Ger, wij kunnen er weer helemaal tegen aan. Dank daardoor voor en wij komen zeker weer terug.
Bedankt voor de gastvrijheid.”

 

Aangesloten bij:

NKC Vekabo ANWB Gastrvrij LimburgNeem contact op