Reviews

Schrijf een bericht

"Beste Ger en Yvonne,Wij hebben 2 weken doorgebracht op jullie camping DenTiel. Ontzettend genoten van de rust en de gemoedelijke sfeer. Ruime plaatsen en een idyllisch sanitairgebouw.
Jullie beide zijn zeer betrokken met de gasten . De camping ligt centraal voor div. uitstapjes zoals Arcen, Thorn, Roermond, Nijmegen enz. Wij komen hier zeker terug.


Hartelijk dank voor het aangename verblijf."
"Toevallig precies een jaar later! En weer hebben we van de rust en stilte genoten, nu niet naast de geitjes. We wilden toch iets meer ruimte voor onze grote tent........en grote hond. Lang hebben we niet na hoeven denken waar we dit jaar heen wilde. Super plek "DenTiel"! Eenvoudig en efficiënt en schoon sanitair..........en zeer gastvrije eigenaren. Fietsen zat er dit jaar niet veel bij, omdat "Happy Tail" geen plek had voor Lynna. Maar dat was dit jaar ook niet zo erg. We kwamen echt voor de rust!! Ger en Yvonne, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en zeker......... Tot Ziens!"
"Na een prima tijd vorig jaar, ook dit jaar weer naar camping DenTiel. Niet te ver van huis ivm familie omstandigheden. Bijna twee weken op deze heerlijke camping vertoefd. Lekker vertrouwd! Gezellige gastheer/vrouw Ger en Yvonne. Heerlijk gefietst, hardlopen en alles er weer aan gegeten in ijssalon Clevers, jammie!

 Bedankt en wie weet: tot ziens."
"Beste Yvonne en Ger,We hebben hier twee hele fijne weken gehad. En we leerden jullie kennen als twee hele fijne mensen. De camping was voor ons perfect. Echt op onszelf en toch andere mensen in de buurt. Niet alleen de camping, maar ook het sanitair e.d. wordt allemaal netjes onderhouden. We hebben heel fijn kunnen fietsen in de omgeving. Dit alles is zeker voor herhaling vatbaar. Heel veel dank voor jullie gastvrijheid!"
16 augustus 2016
"Beste Yvonne en Ger,Wat een hartelijk ontvangst!We arriveerden op een woensdag de heetste dag van het jaar. Om half 10 's avonds waren we klaar met de voortent en de luifel. De volgende dag hadden we hoosbuien en zaten Henk en ik met onze kaplaarzen in de voortent te soppen. Daar was Ger onze reddende engel! Of we een houten vloer in onze voortent wilden hebben. In een mum van tijd lag er een mooie vloer in en dat scheelde een hoop! De mand van onze hond Floortje werd nu niet meer nat! Zo konden we het wel 4 weken uithouden! In de 1e week bij Blokker een koelkastje gekocht. Na een paar dagen leek het wel een turbomotor. Weer terug gebracht naar Blokker. Ger bood aan om een vriezertje van DenTiel te lenen. Dat vonden wij een goed idee! Er stond zelfs op de prijs van mini magnums en waterijsjes, erg handig. We maakten ook kennis met Hella en Geert uit Groningen en het klikte meteen. Zij kochten een nieuw koelkastje. Deze mochten wij ook via Ger (oude koelkastje) lenen. Zo kwam alles weer goed!
Floortje heeft het ook ontzettend naar haar zin gehad net zoals de baasjes. Wat heb ik genoten van de rust! Heerlijk na een jaar met 29 kleuters. We zullen er nog vaak aan terug denken! Bedankt voor alle goede zorgen!"
15 augustus 2016
"Beste Ger en Yvonne,14 dagen geleden gearriveerd (zeer slecht weer meegenomen vanuit het Noorden) en helaas, het zit er alweer op, morgen vertrekken we. Ondanks, aanvankelijk, het slechte weer hebben we echt genoten; en van de (jullie) camping en van de omgeving. Echt hele mooie fietsroutes rondom Venray enz.....Camping en toebehoren (sanitair enz.) ziet er keurig en netjes uit en bovendien, in de korte periode dat we hier zijn geweest hebben we wel vast kunnen stellen dat jullie, allebei, je uiterste best doen om het de gasten optimaal naar de zin te maken en dat op een manier die iedereen zal aanspreken. In één woord Fantastisch!"
15 augustus 2016
"Beste Yvonne en Ger,Wij hebben een fijn weekend doorgebracht op jullie camping. Rust en ruimte, echt genieten, mooie omgeving, heerlijk gefietst. Je voelt je bij jullie echt welkom. Dank voor jullie gastvrijheid."
11 augustus 2016
"Beste Ger en Yvonne,We hebben een kleine week bij jullie op de camping gestaan. Op een super mooie plek, 't veldje naast de geitjes. Ondanks het wisselende weer hebben we genoten van de prachtige omgeving en de rust op de camping. Bedankt voor jullie gastvrijheid!"
8-8-2016
"Lieve Yvonne en Ger,Wat een verrassing was jullie camping voor ons. We waren op vakantie toen mijn zusje zei "als jullie een plekje zoeken, niet te ver weg, dan komen wij daar je verjaardag vieren."Ons antwoord was "super, dat is een goed idee alleen......... Zoeken jullie dan het plekje maar." Zwager vond dus DenTiel en hij had het niet beter kunnen doen.

Yvonne en Ger jullie hebben een heerlijke camping die alles heeft waar wij blij van worden. Mooie plaatsen, keurig en gezellig sanitair (het is als je de afwasruimte doorloopt naar de toiletten en douches, net of dat je op visite komt, je komt echt "binnen"). Rust die heel belangrijk is en natuurlijk niet te vergeten de gastvrijheid die jullie beiden uitstralen. We waren er maar even maar komen vast nog eens terug!"
Vrijdag 5 aug. t/m zondag 8 augustus 2016
"Het was weer buitengewoon en weet je waarom?

Op deze camping heerst eenvoud.

Kamperen gewone mensen 

In gewone tenten of caravans 
Hebben gewone honden 

Rijden in gewone auto’s

Alles heel gewoon

Bij deze camping wonen gewone beheerders

In een gewone boerderij

Hebben gewone honden

Rijden in gewone auto’s 

Alles heel gewoon

Door de inzet van deze beheerders 

Voor hun kampeerders 

Wordt gewoon.......buitengewoon 
En dát vinden zij dan weer heel gewoon

Daarom genieten we met hart en ziel van de sfeer op Camping DenTiel

Iedere keer weer.

Het wordt bíjna gewoon!!"

 

Aangesloten bij:

NKC Vekabo ANWB Gastrvrij LimburgNeem contact op