Reviews

Schrijf een bericht

"Hélemaal uit Venray streken wij, 2 vriendinnen, met de caravan neer in Merselo! Deze hadden wij bijna achter onze fiets kunnen hangen! De weersverwachting was goed en wij gingen voor het ultieme caravan/kampeergevoel! En wat is het hier fijn en rustig. Zo dicht bij huis en zo'n andere wereld. We vonden het heerlijk hier en zijn een beetje jaloers op jullie mooie plekje hier! Tot ziens."
"Beste Yvonne en Ger,


Wat een mooie woorden staan er geschreven in dit gastenboek en ik kan niet anders zeggen: "Het is allemaal waar". Jullie gastvrijheid, het sanitair, wc papier, handdoek en zeep......allemaal keurig verzorgd. En dan het belangrijkste: Jullie zorgde ook voor mooi weer. Bedankt en zeker tot ziens."
"M'n kampeer-avontuur. Dit jaar besloot ik dan toch maar een keer te kamperen met mijn vriend die een vouwwagen (Holtkamper) heeft. Al snel merkte ik dat het buitenleven me raakte. Het buiten ontbijten in het zonnetje; Luisteren naar de vele dieren, het balken van de ezels, het blaten van de schapen, het loeien van een dikbil koe en niet te vergeten mijn grote vriend "de graspieper" een vogeltje zó klein en fijn. Of hij zo heet weet ik niet maar het eentonig geluidje dat hij maakte, werkte voor mij rustgevend. Zelf kom ik uit Utrecht, een wereld van verschil met hier.
Ik voelde me alsof ik in het buitenland vertoefde. Voor sommige misschien een normaal verschijnsel, maar ik word geraakt toen ik 's avonds naar de lucht keek en een prachtig sterrenbed aanschouwde. Zo zijn er meerdere momenten of situaties geweest waarbij echt even van stilstond. Hier zal ik nog lang over kunnen praten, een super gevoel in ieder geval.

Wat betreft de camping: Super, een helpende hand, gastvrij, een hartelijk woord, warmte, welkom-hetend, schoon sanitair, netjes, gezellig en rustig. Als men aan mij vraagt of ik weer een keer wil kamperen dan zeg ik volmondig "JA" maar dan wel op boerderij camping "DenTiel".

Dank jullie wel Ger en Yvonne. En Ton (mijn vriend) dankjewel dat je me dit hebt laten ervaren. Hou van jou."
"Beste Yvonne en Ger,


Ik ben Faas en gisteren was ik precies 11 maanden oud. Mijn pappa (Ed) en mamma (Ingrid) kennen Ger en Yvonne al heel lang!!! Ze wilden met mij, ff proberen te kamperen in Merselo, haha dus dachten ze we gaan naar Ger en Yvonne!! Een half uurtje van Arcen, echt ver weg ;) De schaapjes vond ik erg leuk, maar ook de andere beestjes hihiii. Het was erg gezellig en leuk; bij gepraat met Ger en Yvonne; ff zoals vroeger! Complimenten hoe ze het allemaal bijhouden, zo schoon en luxe zeg. We hebben echt genoten hier!!!We zeggen Ger en Yvonne BEDANKT en tot de volgende X !!"
"Beste Ger en Yvonne,Wij hebben 2 weken doorgebracht op jullie camping DenTiel. Ontzettend genoten van de rust en de gemoedelijke sfeer. Ruime plaatsen en een idyllisch sanitairgebouw.
Jullie beide zijn zeer betrokken met de gasten . De camping ligt centraal voor div. uitstapjes zoals Arcen, Thorn, Roermond, Nijmegen enz. Wij komen hier zeker terug.


Hartelijk dank voor het aangename verblijf."
"Toevallig precies een jaar later! En weer hebben we van de rust en stilte genoten, nu niet naast de geitjes. We wilden toch iets meer ruimte voor onze grote tent........en grote hond. Lang hebben we niet na hoeven denken waar we dit jaar heen wilde. Super plek "DenTiel"! Eenvoudig en efficiënt en schoon sanitair..........en zeer gastvrije eigenaren. Fietsen zat er dit jaar niet veel bij, omdat "Happy Tail" geen plek had voor Lynna. Maar dat was dit jaar ook niet zo erg. We kwamen echt voor de rust!! Ger en Yvonne, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en zeker......... Tot Ziens!"
"Na een prima tijd vorig jaar, ook dit jaar weer naar camping DenTiel. Niet te ver van huis ivm familie omstandigheden. Bijna twee weken op deze heerlijke camping vertoefd. Lekker vertrouwd! Gezellige gastheer/vrouw Ger en Yvonne. Heerlijk gefietst, hardlopen en alles er weer aan gegeten in ijssalon Clevers, jammie!

 Bedankt en wie weet: tot ziens."
"Beste Yvonne en Ger,We hebben hier twee hele fijne weken gehad. En we leerden jullie kennen als twee hele fijne mensen. De camping was voor ons perfect. Echt op onszelf en toch andere mensen in de buurt. Niet alleen de camping, maar ook het sanitair e.d. wordt allemaal netjes onderhouden. We hebben heel fijn kunnen fietsen in de omgeving. Dit alles is zeker voor herhaling vatbaar. Heel veel dank voor jullie gastvrijheid!"
16 augustus 2016
"Beste Yvonne en Ger,Wat een hartelijk ontvangst!We arriveerden op een woensdag de heetste dag van het jaar. Om half 10 's avonds waren we klaar met de voortent en de luifel. De volgende dag hadden we hoosbuien en zaten Henk en ik met onze kaplaarzen in de voortent te soppen. Daar was Ger onze reddende engel! Of we een houten vloer in onze voortent wilden hebben. In een mum van tijd lag er een mooie vloer in en dat scheelde een hoop! De mand van onze hond Floortje werd nu niet meer nat! Zo konden we het wel 4 weken uithouden! In de 1e week bij Blokker een koelkastje gekocht. Na een paar dagen leek het wel een turbomotor. Weer terug gebracht naar Blokker. Ger bood aan om een vriezertje van DenTiel te lenen. Dat vonden wij een goed idee! Er stond zelfs op de prijs van mini magnums en waterijsjes, erg handig. We maakten ook kennis met Hella en Geert uit Groningen en het klikte meteen. Zij kochten een nieuw koelkastje. Deze mochten wij ook via Ger (oude koelkastje) lenen. Zo kwam alles weer goed!
Floortje heeft het ook ontzettend naar haar zin gehad net zoals de baasjes. Wat heb ik genoten van de rust! Heerlijk na een jaar met 29 kleuters. We zullen er nog vaak aan terug denken! Bedankt voor alle goede zorgen!"
15 augustus 2016
"Beste Ger en Yvonne,14 dagen geleden gearriveerd (zeer slecht weer meegenomen vanuit het Noorden) en helaas, het zit er alweer op, morgen vertrekken we. Ondanks, aanvankelijk, het slechte weer hebben we echt genoten; en van de (jullie) camping en van de omgeving. Echt hele mooie fietsroutes rondom Venray enz.....Camping en toebehoren (sanitair enz.) ziet er keurig en netjes uit en bovendien, in de korte periode dat we hier zijn geweest hebben we wel vast kunnen stellen dat jullie, allebei, je uiterste best doen om het de gasten optimaal naar de zin te maken en dat op een manier die iedereen zal aanspreken. In één woord Fantastisch!"

 

Aangesloten bij:

NKC Vekabo ANWB Gastrvrij LimburgNeem contact op