Reviews

Schrijf een bericht

15 augustus 2016
"Beste Yvonne en Ger,Wij hebben een fijn weekend doorgebracht op jullie camping. Rust en ruimte, echt genieten, mooie omgeving, heerlijk gefietst. Je voelt je bij jullie echt welkom. Dank voor jullie gastvrijheid."
11 augustus 2016
"Beste Ger en Yvonne,We hebben een kleine week bij jullie op de camping gestaan. Op een super mooie plek, 't veldje naast de geitjes. Ondanks het wisselende weer hebben we genoten van de prachtige omgeving en de rust op de camping. Bedankt voor jullie gastvrijheid!"
8-8-2016
"Lieve Yvonne en Ger,Wat een verrassing was jullie camping voor ons. We waren op vakantie toen mijn zusje zei "als jullie een plekje zoeken, niet te ver weg, dan komen wij daar je verjaardag vieren."Ons antwoord was "super, dat is een goed idee alleen......... Zoeken jullie dan het plekje maar." Zwager vond dus DenTiel en hij had het niet beter kunnen doen.

Yvonne en Ger jullie hebben een heerlijke camping die alles heeft waar wij blij van worden. Mooie plaatsen, keurig en gezellig sanitair (het is als je de afwasruimte doorloopt naar de toiletten en douches, net of dat je op visite komt, je komt echt "binnen"). Rust die heel belangrijk is en natuurlijk niet te vergeten de gastvrijheid die jullie beiden uitstralen. We waren er maar even maar komen vast nog eens terug!"
Vrijdag 5 aug. t/m zondag 8 augustus 2016
"Het was weer buitengewoon en weet je waarom?

Op deze camping heerst eenvoud.

Kamperen gewone mensen 

In gewone tenten of caravans 
Hebben gewone honden 

Rijden in gewone auto’s

Alles heel gewoon

Bij deze camping wonen gewone beheerders

In een gewone boerderij

Hebben gewone honden

Rijden in gewone auto’s 

Alles heel gewoon

Door de inzet van deze beheerders 

Voor hun kampeerders 

Wordt gewoon.......buitengewoon 
En dát vinden zij dan weer heel gewoon

Daarom genieten we met hart en ziel van de sfeer op Camping DenTiel

Iedere keer weer.

Het wordt bíjna gewoon!!"
2 augustus 2016
"We hebben 'n fijne tijd bij jullie op de camping doorgebracht. Gezellige sfeer en gemoedelijke mensen. We hebben met de fiets4daagse in Venray meegedaan; wat 'n mooie omgeving. We komen zeker nog eens terug! Jullie gastvrijheid en positieve inslag is top!"
Periode: 30/7-31/7 2016
"Eén nachtje op dit heerlijke plekje gestaan voor het uittesten van onze nieuwe tent.Helemaal een camping naar ons hart. Rustig, landelijk, ruime plek, veel privacy, keurig sanitair en zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren.

Genoten en zeker voor herhaling vatbaar!! .”
Periode: 26-07-2016 t/m 30-07-2016
"We hebben lekker een paar dagen kunnen bijtanken en kunnen genieten van jullie rustige camping waar we super ontvangen zijn door Yvonne en later op de avond door Ger. Een camping waar het niet volhing met allerlei regeltjes en waar je alles had wat er nodig was. Geen strakke aankomst en vertrektijden, heerlijke douches en ruime plaatsen. En waar volop de tijd genomen werd voor een persoonlijk praatje. Waar vind je nog dat je uitgezwaaid wordt. Yvonne en Ger we zullen jullie missen, maar gaan zeker terugkomen. Zelfs Mitch en Bijou, onze staffords hebben zich keurig gedragen en kunnen laten zien waarom wij zo weg zijn van het ras.”
Periode: 25-7-2016 t/m 30-7-2016
"Heerlijk een paar dagen uitgerust. We wilden graag onze tent naast de geiten opzetten. Omdat daar geen stroompunt was werd er zonder probleem een haspel naar een stopcontact uitgerold. De sfeer was gemoedelijk en gezellig onder elkaar. Verder sluiten wij ons aan bij eerder geschreven commentaren. Dikke pluim!!!”
Periode 25 juli t/m 29 juli 2016
"Beste Yvonne en Ger,Bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben heerlijke dagen gehad op jullie camping. Genoten van de omgeving en heerlijke wandelingen gemaakt met onze 3 Belgische herders; Mucha, Gigi & Taz. Complimenten voor jullie mooie camping; alles past perfect bij elkaar.
Bedankt”
Periode: 25 juli 2016
"Hallo Ger en Yvonne,

We hebben weer genoten van jullie camping, net zoals verleden jaar, lekker rustig en niks moet gedaan, we hebben mensen uit Nieuw-Vennep ontmoet, het klikte met hond Floortje meteen. Dus over een paar jaar komen we vast een keer terug, jullie waren toppie,”

 

Aangesloten bij:

NKC Vekabo ANWB Gastrvrij LimburgNeem contact op