Reviews

Schrijf een bericht

17-05-17
"Beste Yvon en Ger,

Om onze caravan uit te proberen zochten wij een camping in de buurt. Na enige oriëntatie en het lezen van gasten op jullie site zijn we helemaal uit Venray in één ruk, zonder koffiepauze onderweg, hierheen gereden. We troffen een werkelijk geweldig terrein aan. Het was een lust voor 't oog hoe strak de grasmat erbij lag.

En niet te vergeten het sanitair gebouw was zo schoon en fris wat we op andere plaatsen niet altijd aantreffen.

Dus: een aanrader voor recreanten.

Het was een vriendelijk ontvangst zoals verwacht en de rust en overweldigende stilte; fantastisch.

Bedankt voor de gezellige grappen en grollen en veel succes voor het komend seizoen."
Lieve Ger en Yvon,

Voor ons begon het camperseizoen later
dan we gewend zijn, maar als je hier
begint kan het jaar niet meer stuk.

Het verblijf was als vanouds.
Heerlijk rustig. Zelfs een Koekkoek gehoord.
En na het hartelijke ontvangst voelden we ons thuis.

We hebben wederom genoten
van alles waar wij, vanaf het
begin van genoten hebben.
Het zal nooit vervelen.
Dit stekkie is om te stelen.

Wij gaan er straks weer vandoor,
maar niet getreurd.
Jullie zien ons zekersteweten terug.

In ieder geval sluiten we ook dit camperjaar bij jullie af.
12-5-2017
"Yvonne en Ger,

Hierbij spreken we onze waardering uit over jullie camping.
Compleet, netjes wat moeten we meer?
We hebben ook genoten van de verse kippeneieren bij ons ontbijt. We bleven ontbijten.......!?
Nu regent het helaas. De laatste dag, we gaan afbreken en naar huis.
O ja, de smaak van de verse asperges proeven we ook nog.
Dank en mogelijk tot ziens."
"Beste Yvonne en Ger,

Onze eerste keer op een boerderij camping. Wat een heerlijke ervaring is dat! Wij zijn bij jullie terecht gekomen via enig speurwerk op internet. Wij zijn gewend onze caravan vakantie's aan te vangen in april/mei in Nederland. Wij waren op zoek naar een rustige camping met weinig faciliteiten zoals bijvoorbeeld een winkeltje, zwembad etc. Wij denken deze camping nu te hebben gevonden: gastvrijheid, rust, mooie omgeving, keurig en schoon sanitair, prima terrein voor de caravan, heerlijke eieren. Wij hebben hier genoten van alles en zijn zeker voornemens hier terug te komen. Dank voor alles en graag tot ziens!"
"Een ontvangst door Ger en Yvon 
Genieten van schaduw en zon 
Een spannend boek uit de “bieb” 
Een praatje met de kat 

Wie doet ons wat!

Van dit alles krijgen we nooit genoeg 
We hebben straks een winter voor de boeg

Maar………….

Volgend jaar zullen jullie ons weer zien!"
In juni wederom onze vakantie bij Ger en Yvonne begonnen, even bijkomen en 'ontstressen' en daarna door naar Duitsland. Helaas een hele natte periode voor iedereen en veel wateroverlast op de camping. Ger en Yvonne bleven optimistisch en dragen zorg voor de gasten. 
'S avonds vlonders in elkaar gezet en bij ieder uitgedeeld, zodat je droog in de voortent kon zitten. Ondertussen ook druk bezig om de wateroverlast op te lossen. Fantastisch!! Na een paar dagen met de shovel van het terrein getrokken en zo konden wij onze reis vervolgen.

Als afsluiting van ons 2de reisje weer even in DenTiel neergestreken om van de gastvrijheid van Ger en Yvonne te genieten en te zien hoe het terrein zich hersteld heeft en er alles pico bello bij staat. Het was ook deze keer weer heel relaxed om hier te zijn, je krijgt een gevoel van thuiskomen en dit komt zeker door de vriendelijkheid van Ger en Yvonne. Bedankt voor deze dagen en zeker tot ziens."
"Hélemaal uit Venray streken wij, 2 vriendinnen, met de caravan neer in Merselo! Deze hadden wij bijna achter onze fiets kunnen hangen! De weersverwachting was goed en wij gingen voor het ultieme caravan/kampeergevoel! En wat is het hier fijn en rustig. Zo dicht bij huis en zo'n andere wereld. We vonden het heerlijk hier en zijn een beetje jaloers op jullie mooie plekje hier! Tot ziens."
"Beste Yvonne en Ger,


Wat een mooie woorden staan er geschreven in dit gastenboek en ik kan niet anders zeggen: "Het is allemaal waar". Jullie gastvrijheid, het sanitair, wc papier, handdoek en zeep......allemaal keurig verzorgd. En dan het belangrijkste: Jullie zorgde ook voor mooi weer. Bedankt en zeker tot ziens."
"M'n kampeer-avontuur. Dit jaar besloot ik dan toch maar een keer te kamperen met mijn vriend die een vouwwagen (Holtkamper) heeft. Al snel merkte ik dat het buitenleven me raakte. Het buiten ontbijten in het zonnetje; Luisteren naar de vele dieren, het balken van de ezels, het blaten van de schapen, het loeien van een dikbil koe en niet te vergeten mijn grote vriend "de graspieper" een vogeltje zó klein en fijn. Of hij zo heet weet ik niet maar het eentonig geluidje dat hij maakte, werkte voor mij rustgevend. Zelf kom ik uit Utrecht, een wereld van verschil met hier.
Ik voelde me alsof ik in het buitenland vertoefde. Voor sommige misschien een normaal verschijnsel, maar ik word geraakt toen ik 's avonds naar de lucht keek en een prachtig sterrenbed aanschouwde. Zo zijn er meerdere momenten of situaties geweest waarbij echt even van stilstond. Hier zal ik nog lang over kunnen praten, een super gevoel in ieder geval.

Wat betreft de camping: Super, een helpende hand, gastvrij, een hartelijk woord, warmte, welkom-hetend, schoon sanitair, netjes, gezellig en rustig. Als men aan mij vraagt of ik weer een keer wil kamperen dan zeg ik volmondig "JA" maar dan wel op boerderij camping "DenTiel".

Dank jullie wel Ger en Yvonne. En Ton (mijn vriend) dankjewel dat je me dit hebt laten ervaren. Hou van jou."
"Beste Yvonne en Ger,


Ik ben Faas en gisteren was ik precies 11 maanden oud. Mijn pappa (Ed) en mamma (Ingrid) kennen Ger en Yvonne al heel lang!!! Ze wilden met mij, ff proberen te kamperen in Merselo, haha dus dachten ze we gaan naar Ger en Yvonne!! Een half uurtje van Arcen, echt ver weg ;) De schaapjes vond ik erg leuk, maar ook de andere beestjes hihiii. Het was erg gezellig en leuk; bij gepraat met Ger en Yvonne; ff zoals vroeger! Complimenten hoe ze het allemaal bijhouden, zo schoon en luxe zeg. We hebben echt genoten hier!!!We zeggen Ger en Yvonne BEDANKT en tot de volgende X !!"

 

Aangesloten bij:

NKC Vekabo ANWB Gastrvrij LimburgNeem contact op